ezelsoor boekenkaftdag

Woensdag 6 sep in Zonnig Leven 14u tot 19u

Voor gezinnen met kinderen vanaf 1ste leerjaar

Ik kaft/jij kaft/wij kaften

Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je graag op weg om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Alle hulp van je familie is meer dan welkom, het is ten slotte de bedoeling dat je/jullie ZELF kaft(en). Scharen en plakband zijn beschikbaar.

Gratis

We stellen GRATIS vellen kaftpapier* en etiketten* beschikbaar. Goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. Aan de ingang ontvang je een reuzenetiket, in ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk schoolplichtig kind max. vijf vellen kaftpapier, één blanco vel kaftpapier en twaalf etiketten. *Tot uitputting voorraad.

Illustratoren maken jouw gekafte boek uniek

Lokaal talent voorziet de cover van je boek of schrift van een fijne tekening. Jouw saaiste boek of schrift wordt uniek!

Creatieve workshops

Creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen.

Vrijetijdsmarkt

Op de vrijetijdsmarkt kunnen gezinnen kennis maken met het vrijetijdsaanbod en de mogelijkheden om Nederlands te leren.

Randanimatie

Wie even genoeg heeft van al dat kaften, vindt afleiding met onze randanimatie.

Gezocht: vrijwillige kafters

Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters… die vrijwillig willen meekaften. Meld je bij jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be

Ezelsoor is een project van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaanderen. Ezelsoor is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Leeuwse verenigingen en partners.

Jeuggdienst Sint-Pieters-Leeuw
Lotstraat 6-8
1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 370 28 80
www.sint-pieters-leeuw.be

website:wardk