ezelsoor boekenkaftdag

Zaterdag 9 september 2017 van 10u tot 13u in de bib Machelen.

Zaterdag 9 september 2017 van 14u tot 17u in de bib Diegem.

Kom je boeken kaften in de bib van Diegem & Machelen

We stellen GRATIS vellen kaftpapier en etiketten ter beschikking. Goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. Jongeren uit tekenacademies en scholen ontwierpen het kaftpapier.

Ik kaft/jij kaft/wij kaften

Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Maar alle hulp van je familie is meer dan welkom! Scharen en plakband worden voorzien.Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee elk lagere schoolkind vijf vellen kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten ontvangt.

Illustratoren

Enkele illustratoren van het Tekenateljee Machelen voorzien de cover van je gekaft e boek of schrift van een fijne tekening.

Gezocht: vrijwillige kafters

Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters, … die vrijwillig willen helpen meekaften. Meld je via integratiedienst@machelen.be

EZELSOOR is een project van de gemeente Machelen en andere cultuur- en gemeenschapscentra in Vlaanderen, integratiediensten en jeugddiensten. De gemeente Machelen werkt samen met het OCMW Machelen, het Tekenateljee Machelen, Femma Machelen en tal van vrijwilligers.

Bib Diegem, Kosterstraat 2, 1831 Diegemen

Bib Machelen, Vilvoordelaan 43, 1830 Machelen
www.machelen.be

website:wardk