ezelsoor boekenkaftdag

Zaterdag 2 september van 9u30 tot 12u30 in feestzaal Sint-Martens-Lennik

voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar

Kom je boeken kaften in Feestzaal Sint-Martens Lennik

We stellen GRATIS vellen kaftpapier* en etiketten* beschikbaar. Goed voor het kaften van 12 normale schriftformaten. *Tot uitputting voorraad.

Ik kaft/jij kaft/wij kaften

Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je graag op weg om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Alle hulp van je familie is meer dan welkom. Scharen en plakband zijn beschikbaar.

Illustratoren maken jouw gekafte boek uniek

Laat ene mooie en unieke tekening op je schrift op boek tekenen . Jouw saaiste boek of schrift wordt uniek!

Creatieve workshops

Creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen: maak je eigen prikbord, versier je eigen pennenzak, maak een pennenhouder, een sleutelhanger voor aan je pennenzak of boekentas, … en versier je eigen gekaft schrift en etiket.

Infostands en Ezelsoorcafé

Infostands en Ezelsoorcafé Een vrijetijdsmarkt op kindermaat informeert je over het vrijetijdsaanbod voor kinderen in Lennik. In ons Ezelsoorcafé kan je terecht voor een lekker hapje en drankje.

Gezocht: vrijwillige kafters

Mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters, buren of vrienden die vrijwillig mee willen kaften. Meld je bij jeugd@lennik.be

Wedstrijd

Uit alle aanwezigen wordt er eentje getrokken die een leuke prijs mag ontvangen. Wat de prijs precies is, blijft nog even geheim. Je kan ook een prijs winnen voor je school. Kom met zoveel mogelijk kinderen van je school naar de boekenkaftdag en win een leuk creatief of educatief pakket voor je school.

Ezelsoor is een project van de gemeente Lennik en andere cultuur- en gemeenschapscentra. De gemeente Lennik werkt hiervoor samen met een aantal Lennikse verenigingen en partners.

Adres: Schapenstraat 42 www.lennik.be

website:wardk